Visschotel met tapenade

Fish Tapenade

Fish Tapenade

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 500 g schelvisfilet
  • 1/2 pot tapenade van zongedroogde tomaten (pot a 140 g)
  • 150 g kaas gemalen 48+
  • 1 kg broccoli

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180 °C.  Ovenschaal bestrijken met olijfolie en bedekken met visfilets. Vis bestrijken met tapenade, bestrooien met kaas. Visschotel in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Broccoliroosjes serveren bij visschotel.

 

Tagged with: , ,
Posted in Dutch, Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: